Arbeta med oss

Platt organisation och högt i tak utvecklar oss tillsammans!

DeKa Enviro söker flera nya kollegor som vill ha kul på jobbet, utbyta erfarenheter och leverera  högkvalificerade miljötjänster tillsammans med oss!

Vi söker dig som liksom vi älskar vårt jobb, utstrålar serviceanda långt ut i fingerspetsarna och tror på att vi gör stor skillnad för våra kunder och miljön, på riktigt.

Just nu har du chansen att vara med från början och tillsammans med oss bygga upp ett företag där vi, personalen, är det viktigaste bolaget har för att genomföra hållbara uppdrag för våra kunder och för framtiden. Vi tänker nytt, vi tänker högt med en platt organisation där alla är med och påverkar!
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet som miljökonsult med stort tekniskt kunnande och kreativa lösningar i stort och smått. Kanske är du rätt person att vara först på plats på någon ort där vi idag inte har ett kontor?

Vi söker även dig som kanske arbetat i 2-5 år som miljökonsult och vill arbeta på ett företag där vi tillsammans kommer lära oss mycket av varandra, där du kommer arbeta i olika projekt med olika moment, från provtagningar till utredningar och rapportering.

Just nu söker vi främst medarbetare till Göteborg och Malmö.

Hos oss är du med och påverkar, utvecklar och levererar!
Varmt välkommen med din ansökan idag eller ring oss, så berättar vi mer!